06 May 2022

Van zondag 28 februari tot zondag 6 maart was het de week van de vrijwilliger. In die periode liet de coronasituatie helaas niet toe om samen te komen. Maar uitstel was geen afstel: op woensdag 27 april nodigden we onze vrijwilligers heel graag uit om mee aan te schuiven aan tafel voor een bedankingsetentje.

Onze vrijwilligers werden van harte bedankt door onze voorzitter en het directiecomité want na een jaar vol uitdagingen en veranderingen verdienen onze vrijwilligers tonnen waardering. Zij zijn een rots in de branding voor onze werking. En ze sloegen zich door grote veranderingen tijdens de coronacrisis.

Onze vrijwilligers betekenen veel voor onze bewoners. Wanneer iemand de verhuis maakt naar een woonzorgcentrum, betekent dit voor hen een grote verandering. Het is daarom erg belangrijk dat de bewoner een houvast wordt aangeboden. De bewoner een gevoel van veiligheid, geborgenheid, welzijn en geluk laten ervaren is essentieel. Om extra aandacht te kunnen besteden aan bewoners, zijn de helpende handen van vrijwilligers onmisbaar.

Wil je graag aan de slag als vrijwilliger, contacteer dan Ana via  ana.martins@dominovzw.be