Een woonzorgcentrum (de nieuwe benaming voor een rusthuis) biedt permanente opvang en verzorging aan ouderen. Wanneer je niet meer alleen thuis kan wonen en bijna permanent verzorging en hulp nodig hebt, kan je hier terecht.

In onze woonzorgcentra creëren we een warme, veilige thuis met de beste zorgen. Een multidisciplinair team van zorg- en verpleegkundigen, ergotherapeuten en kinesitherapeuten staat voor je klaar om je te ontdoen van je zorgen.

Ons zorgteam wordt begeleid door onze coördinerend en raadgevend arts, dokter Koen Verhofstadt.

Mijn taak bestaat er in om de medische zorg voor de bewoners te organiseren in samenwerking met de huisartsen en de hoofdverpleegkundigen. We werken bijvoorbeeld aan een uniform beleid inzake (zorg)infecties, nemen de hoeveelheid geneesmiddelen van de bewoners onder de loep en geven speciale aandacht aan de voorafgaande zorgplanning en eindelevenszorg. Ik behartig de continuïteit van zorgverlening en ben het aanspreekpunt voor het medische beleid op de verschillende niveaus van de organisatie.

Dr. Koen Verhofstadt, CRA

Zowel woonzorgcentrum Domino als woonzorgcentrum Tempelhof zijn erkend door het Agentschap Zorg en Gezondheid, wat betekent dat ze volledig beantwoorden aan de strenge eisen die Vlaanderen oplegt. Je kan dus op beide oren slapen.

Ontdek onze:
Dienstverlening - Tarieven - Veelgestelde vragen

Onze woonzorgcentra:
WZC Domino - WZC Tempelhof

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze dienstverlening ? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Janine, daggast centrum voor dagverzorging

“In het centrum voel ik mij thuis , er is altijd iets te beleven en iedereen is er vriendelijk en behulpzaam!”